Area meeting

Op zaterdag 4 juni 2016 vond de 2 jaarlijkse area-meeting plaats - deze keer in Roeselare.
Daar worden de huidige voorzitters van de verschillende clubs uitgewuifd en krijgen de nieuwe voorzitters hun speltje voor het komende biënnium. Onze voorzitter Christine Gantois gaf de scepter door aan Lieve Vinckier, die zo voorzitter wordt tot juni 2018.

Ook onze area director Sonja Nepper werd in de bloemetjes gezet, en verwelkomden we de nieuwe Area Director Nicole Viaene:
" Ik zal mijn uiterste best doen om in hun voetsporen te treden, samen met de nieuwe area board, de committee chairmen en de club presidents.  Mogen we de wind in de zeilen hebben ! we duimen voor een fantastisch volgend biënnium !"

Steeds een gezellige vergadering waar je de de échte Zonta Spirit kan ervaren.

Klik en bekijk het fotoalbum
Fotoalbum Areameeting 2016

Zeer ontroerend was de getuigenis van Warriors-project. Deze vzw wil jongeren die getroffen worden door de vreselijke ziekte kanker in de kijker zetten door middel van integere kunstzinnige fotografie, voorzien van een stevige dosis fashion.

Zoals op hun facebookpagina Warriors Project te lezen staat:

"Geen professionele modellen maar mensen zoals u en ik, vechtend tegen die vreselijke ziekte. Met dit project creëren we een krachtig signaal, en vooral een beeld van onschatbare waarde. Het doet ons stilstaan bij de kwetsbaarheid van het leven. Voor al deze vechters, onze ‘Warriors’, een ervaring met diepe inhoud, even weg uit de harde realiteit van het moment of een terugblik op de zware periode die achter hen ligt.

Tijdens vernissages over het gehele land vanaf voorjaar 2016 zullen de kunstfoto’s tentoongesteld èn te koop aangeboden worden. De opbrengst hiervan gaat integraal naar de strijd tegen kanker."

Enkele leden van de area board mochten een fotoshoot bij Warriors Project ervaren. Dit is het prachtige resultaat:
Tekstvak

Tekst in een opvallend kadertje