Zonta Goes...Cabaret

Het is een sterke jaarlijkse traditie geworden...

Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseerde Zonta De Haan-Middenkust voor het 10de jaar op rij haar benefietdansfeest Zonta Goes… in het Zeepreventorium te De Haan.

Dit jaar gingen we met Zonta Goes…Cabaret!

Zonta Goes… staat garant voor een leuk feestje, in een stijlvol kader, een super ambiance met dit jaar een spetterend optreden van live partyband Domino en swingende muziek met onze DJ. Een ideale gelegenheid om een drukke werkweek goed af te sluiten.

 

Meer dan 900 feestgangers werden verwelkomd door de Zonta De Haan-gastvrouwen, prachtig uitgedost in een gepaste cabaretoutfit.
Het spetterend optreden van coverband Domino en de swingende afterparty zorgden weer voor een overvolle feestzaal vol ambiance!


Klik op onderstaande foto en geniet mee van een meer dan geslaagd feest!
zonta goes cabaret fotoalbum

The Making of' Zonta Goes Cabaret... een glimp kan je opvangen door op onderstaande foto te klikken
Making of... foto's

Dit feest is eerst en vooral bedoeld om met de opbrengst locale sociale projecten een financieel hart onder de riem te steken. Zo steunden we de voorbije jaren ondermeer Kansarmen Wenduine, Arktos, Equu Libre, Het Anker, Duinhelm, Het Zorghuis, Tejo Oostende, MPI Huis aan zee, Blindenzorg Licht en Liefde, Ithaka, Viktor, De Passant, De Katrol, Wanderart
...zie ook pagina 'Projecten', waar je de verschillende sociale projecten die Zonta De Haan-Middenkust reeds ondersteunde, kan nalezen.

Op donderdag 25 april 2019 zullen wij in d'Annexe te De Haan de opbrengst van dit Zonta Goes benefietfeest uitreiken aan de gekozen sociale projecten en aan de Zonta Award winnaars. Annemie Struyf zal onze 'special guest' zijn! Zij zal spreken over 'het drama van kindhuwelijken'.