Nieuws‎ > ‎

Uitreiking cheques en awards bij Zonta De Haan-Middenkust:

Geplaatst 8 mei 2014 12:28 door Kaatje Broeckaert   [ 8 mei 2014 12:34 bijgewerkt ]
Op maandag 28 april reikte Zonta De Haan-Middenkust de jaarlijkse cheques uit aan sociale projecten. Deze keer ontvingen volgende projecten een cheque van 5.000€: Het KIDO-project , het CAW Middenkust en Ten Anker, allen projecten uit Oostende en omgeving.
De award van Inspirerende vrouw ging naar Hanne Bosselaers, award YWPA ( Youg women in public affairs) naar Julie Vandepitte, Award Amelia Earhart ( verdienstelijke jonge vrouw in de luchtvaartsector) naar Elien verheiren en de award Jonge wijsheid naar Ursela Van Himpe uit de Heideschool in de Vosseslag.
foto: winnaars van de awards, de vertegenwoordigers van de sociale projecten (Ten Anker Isabelle Dekeyzer, Kidoproject Piet Dedheene, CAW Middenkust Tine Wynsen), voorzitter van Zonta De Haan-Middenkust (Hilde Tommelein) , voorzitters van de comités service en awards ( Fransien Vandermeersch en Mieke Vyvey). Op de pagina's 'Projecten' en 'Awards' kan u meer informatie terugvinden.
 
Op zaterdag 2 augustus zal Zonta De Haan-Middenkust deelnemen aan het Belle Epoquefeest 'Trammelant' (De Haan): de mooi uitgedoste Zonta dames zullen u graag verwelkomen op hun cava-stand.
Op zaterdag 19 oktober gaat haar jaarlijks benefietfeest "Zonta Goes...Gatsby" door in het Zeepreventorium (De Haan). Met de swingende muziek van partyband Kings of Pop wordt het gegarandeerd weer een spetterend feest.
De opbrengst van deze activiteiten zal aan nieuwe lokale en internationale sociale projecten worden geschonken.

Comments