Sponsoring


Het is een sterke jaarlijkse traditie geworden...

Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseerde Zonta De Haan-Middenkust voor het 10de jaar op rij haar benefietdansfeest Zonta Goes… in het Zeepreventorium te De Haan.

Dit jaar gingen we met Zonta Goes…Cabaret!

Zonta Goes… staat garant voor een leuk feestje, in een stijlvol kader, een super ambiance met dit jaar een spetterend optreden van live partyband Domino en swingende muziek met onze DJ. Een ideale gelegenheid om een drukke werkweek goed af te sluiten.

 

Ondertussen is dit benefietevenement uitgegroeid tot een topper van formaat aan onze middenkust. Vorige edities mochten we meer dan 1000 aanwezigen verwelkomen, die volledig uit de bol gingen. Klasse en stijl, zowel muzikaal als organisatorisch, daar gaan we voor !


Dit feest is eerst en vooral bedoeld om met de opbrengst locale sociale projecten een financieel hart onder de riem te steken. Zo steunden we de voorbije jaren ondermeer Kansarmen Wenduine, Arktos, Equu Libre, Het Anker, Duinhelm, Het Zorghuis, Tejo Oostende, MPI Huis aan zee, Blindenzorg Licht en Liefde, Ithaka, Viktor, De Passant, De Katrol, Wanderart...zie ook pagina 'Projecten', waar je de verschillende sociale projecten die Zonta De Haan-Middenkust reeds ondersteunde, kan nalezen.


Op de pagina 'Media - Fotoboeken' zie je ondermeer foto’s van de voorbije Zonta Goes…benefietfeesten. Geniet mee!


  

Fantastisch dat we u mochten verwelkom!


Klik op onderstaande foto en beleef alles opnieuw :-)


In 2019 zijn we terug met een nieuw concept.
We houden u op de hoogte via facebook en instagram,

volg ons!

 Subpagina''s (3): Sponsoring Tickets Zij steunen...