Inkomkaarten voor 'Zonta Goes...'

Hoe uw online inkomkaarten bestellen?
 
Stap 1: het aantal gewenste inkomkaarten aanduiden - klik op "voeg toe"
Stap 2: controleer in de winkelkar uw bestelde aantal kaarten - indien akkoord, klik op "verder naar checkout"; indien niet akkoord, verwijder de kaarten uit uw winkelkar en klik erna op "tickets toevoegen" om het juiste aantal te kiezen
Stap 3: Verzeker je inkomkaart? Indien niet gewenst, klik op "Nee, bedankt"
Stap 4: alle gevraagde gegevens invullen of automatisch invullen via facebook login - noodzakelijk om te bestellen
let op! vul zeker uw correcte e-mail adres in want u krijgt een bevestigingsmail met directe link voor het downloaden van uw betaalde inkomkaarten - klik op "verder naar checkout"
Stap 4: betalingsmogelijkheid kiezen en verdere instructies op het scherm volgen - klik op "verder"
 
DANK VOOR UW BESTELLING! Wij verwelkomen u graag op 13 oktober 2018!
 

FAQ over het bestellen van online tickets

Is het bestelproces veilig?

U koopt uw inkomkaart voor 'Zonta Goes..' via de ticketshop van Ticketscript. De ticketshop is beveiligd d.m.v. SSL.
Indien de ticketshop is geïntegreerd in de website van het evenement, zoals dat het geval is bij 'Zonta Goes ...', kunt u dit niet direct zien in de adresbalk van uw browser. Indien u het veiligheidscertificaat wilt controleren, kunt met uw rechtermuisknop klikken op de ticketshop en vervolgens voor eigenschappen of proporties kiezen.

Hoe kan ik in de ticketshop betalen?

U kunt online betalen via internet-bankieren van de Axa, Belfius, BNP Paribas Fortis, ING, en KBC. Ook kunt u betalen met Bancontact-Mister Cash, online bankoverschrijving, Mastercard-VISA of Paypal. Als u niet beschikt over online betaalmogelijkheden, raden wij u aan te vragen aan vrienden of familie om dit voor u te doen of eventueel contact op te nemen met Zonta De Haan-Middenkust (info@zontadehaan-middenkust.be) om te vragen naar andere voorverkoopmogelijkheden.